درمان خود ایمنی با طب سنتی Secrets
درمان خود ایمنی با طب سنتی Secrets
Blog Article
شما میتوانید برای دریافت مشاوره در مورد بیماری دیابت و روشهای درمان آن از پزشکان فوق تخصص غدد کمک بگیرید.
از آنجایی که بدن یک نسخه آنتیبادیها را ذخیره میکند، در صورت مواجه دوباره با همان پاتوژن بدن با سرعت بیشتری میتواند با آن مبارزه کند.
انسولین فرایندهایی که باعث تجمع کتون در خون شما شده است را معکوس کرده و همراه دریافت مایعات و الکترولیت ها، انسولین نیز معمولا از طریق وریدی به شما تزریق خواهد شد.
این بدان معنا است که افراد مبتلا به دیابت نوع ۱ انسولین تولید نمیکنند. بدون انسولین هم بدن نمیتواند میزان گلوکز خون را تنظیم کند. بنابراین فرد دچار قند خون میشود.
سیستم ایمنی بدن شما از شما در برابر عفونت ها و بیماری ها محافظت می کند. در افراد مبتلا به بیماری های خود ایمنی، سیستم ایمنی بدن به اشتباه به سلولها و بافتهای بدن حمله میکند که گویی مزاحم هستند.
شکل ۶: انواع ایمونوگلوبینها در حالت کلی آنتیبادیها به آنتی ژنها قفل میشوند اما نمیتوانند آنها را از بین ببرند، بلکه تنها آنها را نشانه گذاری کرده تا سلولهای ایمنی دیگر مانند فاگوسیتها، آنها را نابود کنند.
هنگامی که غلظت قند خون به کمتر از ۵۰ میلیگرم درصد برسد، دیابتیها دچار علائم زیر میشوند:
در صورت بروز هر یک از نشانه های اولیه قند خون بالا، حتما قند خون خود را چک کرده و با پزشک خود تماس بگیرید.
داروهای انسولین با سرعتهای مختلفی کار میکنند. بههمین دلیل پزشک شما بسته به نیاز شما به انسولین و میزان قند خون شما، نوع و مقدار انسولین را تجویز میکند. محل هر تزریق نیز مهم است. زیرا نقاط مختلف بدن، انسولین را با سرعتهای متفاوت جذب میکنند.
برخی عوامل وجود دارند که به سیستم ایمنی بدن در مبارزه با پاتوژنها کمک میکنند یکی از مهمترین آنها آنتیبیوتیکها هستند. آنتیبیوتیکها میتوانند برای کمک به سیستم ایمنی بدن در مبارزه با عفونتها توسط باکتریها استفاده شوند.
به همین خاطر زمانی که صبح بخواهید بهطورناگهانی تغییر وضعیت دهید و بایستید، حس میکنید فشار خونتان کاهش پیدا کرده است.
با توجه به حساسیت حوزه سلامت تمام تلاش خود را میکنیم تا مطالبی معتبر و تأییدشده در اختیار شما قرار دهیم. ازاینرو برای انتشار
بیماری های خودایمنی می تواند بر گروههای خاصی از افراد بیشتر تأثیر بگذارد: ما میدانیم که برخی درمان بیماری خود ایمنی از گروههای دارای مردم احتمال بیشتری برای ابتلا به بیماری های خود ایمنی هستند.
مغز استخوان: این بخش در مرکز استخوانها یافت میشود و وظیفه تولید گلبولهای قرمز را به عهده دارد.